Blog

Blog

Blog

Blog

Čo obsahuje list vlastníctva?

Vlastníctvo nehnuteľnosti je možné nadobudnúť najčastejšie kúpnou zmluvou, darovacou alebo inou, dedením. Avšak pred uzavretím zmluvy je dôležité pozrieť si aktuálny výpis listu vlastníctva. Aktuálny okolkovaný list vlastníctva z príslušného katastrálneho

Prečo je BMreality pre vás tá najlepšia voľba?

Každý z nás určite raz v živote príde do kontaktu s predajom alebo kúpou nehnuteľnosti. Zorientovať sa na trhu s realitami môže byť veľmi obtiažne. Takisto je dôležité vybrať si tú správnu realitnú kanceláriu.

Stali sme sa Realitnou kanceláriou roka 2018

Naša realitná kancelária získala ocenenie Realitná kancelária roka 2018 za región Západné Slovensko. Cenu nám udelila Národná asociácia realitných kancelárii (NARKS) 15. novembra na najväčšej odbornej Realitnej konferencii NARKS & TREND 2018.

Daň z nehnuteľnosti: koľko zaplatíte tento rok?

Začiatok roka je čas na usporiadanie si finančných záležitostí, podávanie daňových priznaní a platenie daní. Ak ste v minulom roku kúpili, zdedili či dostali do daru nehnuteľnosť, nezabudnite podať daňové priznanie do konca januára. S novou nehnuteľnosťou

Príjmy z prenájmu nehnuteľnosti: ako ich zdaniť?

Ak vaše príjmy za zdaňovacie obdobie presiahnu 1915,01 €, vzniká vám povinnosť podať daňové priznanie. Poradíme vám, ako správne uviesť potrebné údaje o príjme z prenájmu v daňovom priznaní.

BM Reality - Realitná kancelária Levice

Copyright © 2007 - 2024 BM Reality
BM Reality - Realitná Kancelária - Predaj, kúpa a prenájom nehnuteľností z okresu Levice

Webdesign od DigiSys.sk